"We're not engaged"

Jag har sett att det står "Leighton och Sebastian förlåvade" i massa tidningar. Men kom ihåg att man inte ska tro på allt som står i tidningar och + att Leighton själv sagt att dom inte är förlovade. Men det skulle vara väldigt roligt med ett litet Gossip Girl bröllop.
XOXO.


Leighton and Sebastian engaged? I don't think so!


Joanna Garcia!

I förrgår blev den nya GG-stjärnan Joanna Garcia intervjuvad. Där berättar hon om hennes karaktär Bree Buckley och hur det är att vara med i Gossip Girl. Enligt Joanna så är hon en "riktig bitch". Gud vad spännande det kommer att bli med en ny bitch i Uper East Side. Om ni undrar varifrån ni känner igen söta Joanna är det nog från den populära serien Privileged. Klicka här för att komma till intervjuven med Joanna.
XOXO.


Gud vad jag blir avis på Joanna, vem skulle tackat nej till att kyssa snyggingen Chace?




Chace on Ellen Degeneres!

Var det någon mer än jag som såg Ellen Degeneres idag? Gissa vem som var hennes gäst? Det var snyggingen Chace Crawford (Nate). Han är så himla söt och jag tror inte jag är ensam om att tycka det.
XOXO.


Någon som håller med mig om att han är grymt snygg?


Elle Korea!

GG-stjärnan Taylor Momsen fottograferat nylingen för tidningen Elle Korea, hon har precis fyllt 16 år och är redan med i världens bästa serie, har ett eget band och fottograferat för en av dom populäraste tidningarna. Kan livet bli bättre för Taylor?
XOXO.



Taylor and Taylor

Är det någon mer än jag som har märkt att Taylor Momsen (Jenny) är väldigt lik Taylor Jacobsen i Rachel Zoe Project. Dom är inte så lika i ansiktet men dom har ungefär samma stil och deras frisyrer är väldigt lika.
XOXO.


Visst är det coolt att båda heter Taylor i förnamn?

Leighton and Ed

Igår hade GG-stjärnorna ännu en inspelning och här gången spelade dom in scenerna vid Empire Hotel. Gud vad jag längtar tills säsong 3, blir så nyfiken på allt som kommer att hända när jag ser alla fina bilder. Älskar verkligen dom här bilderna på Leighton Meester (Blair) och Ed Westwick (Chuck).
XOXO.





Visst är Leighton och Ed söta? Jag är bara så avundsjuk på Leighton just nu.



Ed, Connor, Chace or Penn?

Vem håller inte med om att GG-killarna är sjukt snygga, men vem är igentligen snyggast? Ed Westwick (Chuck), Connor Paolo (Eric), Chace Crawford (Nate) eller Penn Badgley (Dan)?
XOXO.






Blake Lively!

Guud vad jag dör för Blake Lively's (Serena) outfit, så himla snygg! Den är så himla snygg och somrig, och dom svarta high-heelsen piffar upp hela outfiten. Vad tycker ni om Blake's outfit?
XOXO.


Snygg eller vad?


GG-inspelning!

För 3 dagar sedan spelade Gossip Girl stjärnorna in nya scener till programet. Jag tycker verkligen att dom gör ett bra jobb för dom jobbar och sliter både dag och natt. Det är nog därför dom har lyckats så bra med serien.
XOXO.




Vad tycker ni om att Joanna Garcia kommer att vara med i serien från och med säsong 3?



Happy Birthday Taylor!

Idag fyller den coola GG-tjejen Taylor Momsen (Jenny) år. Nu har hon äntligen fyllt 16, det blir nog en väldigt stor Sweet 16 för hennes del. Ett stort grattis till Taylor!

XOXO.




Hot or Not?

Vad tycker ni om Taylors outfit, HOT or NOT? Själv ger jag den självklart HOT! Hennes outfit var så himla grym, skulle verkligen kunna tänka mig att ha på mig det där.
XOXO.


Hot or Not?


Shopping!

I onsdags var snyggingarna Jessica (Vanessa) och Leighton (Blair) på en liten shopping-runda. Tjejerna stack på shopping-rundan efter att dom hade varit på en lång inspelning i New York. Gud vilket roligt liv, först har man en inspelning med världens snyggaste killar (Ed, Chace och Penn), sedan går man och shoppar med sin kollega.
Önskar att mitt liv också var sådär, hehe.
XOXO.






Kelly Rutherford!

Innan Kelly Rutherford (Lily) blev gravid med Helena så tänkte hon att det skulle vara bra med ett barn till för det kanske skulle rädda hennes och Daniel Giersch äktenskap. Men tyvär höll det inte länge till, Kellys och hennes ex-man skilde sig precis innan deras dotters Helenas födsel den 8 Juli. Nu berättar Kelly att hon inte alls behöver Daniel och att hon ska uppfostra barnen Hermes och Helena på egen hand!
XOXO.




Who's the father?

Har ni tänkt på att dom aldrig har nämnt vem Serenas och Erics pappa är i Gossip Girl, och det är väldigt många som undrar vem han igentligen är. Men snart så kan ni sluta fundera, för det är nämligen så att deras pappa ska vara med i serien i säsong 3. Spännande..
XOXO.




Chace Crawford!

I lördags fyllde heta GG-stjärnan Chace Crawford (Nate) år. Han firade det med hans kompisar, det var både hans kompisar från hans hemstad och hans nya kompisar från New York. Leighton Meester, Sebastian Stan (Leightons kille) och skådespelaren Toby Hemingway var tre av gästerna som var med och firade snyggingen Chace. 
Chace och hans gäng åkte från New York med ett privatplan över helgen. Chace berättar att det var hans bästa födelsedag eftersom att hans närmaste vänner var med och firade honom.
XOXO.

Grattis snygging!


The Gossip Girls!

I förrgår var dom söta GG-tjejerna Jessica Szohr (Vanessa), Leighton Meester (Blair) och Michelle Trachtenberg (Georgina) påväg till en inspelning. Tjejerna var väldigt glada, och om dom är glada så är fansen också glada :)
Michelle, Jessica och Leighton verkar ha kommit väldigt nära varandra, men vem kommer inte nära sina kollegor om man har ett sånt roligt jobb och så snygga kollegor. Dessutom hade dom väldigt snygga outfits!
XOXO.

Gossip Girl-tjejerna älskar sina jobb!!


(Klicka på bilderna för att få dom i en större verasion).






Happy Birthday!

Oj! Har helt och hållet glömt bort att säga att snygge GG-stjärnan Chace Crawford (Nate) och söta Kristen Bell (som är rösten till Gossip Girl) fyllde år i söndags. Chace fyllde 24 och Kristen fyllde 29 år.
Ett stort grattis till er, hoppas att ni hade en grym födelsedag!
XOXO.





Snyggast outfit!

Vems outfit tycker du bäst om?
Michelle Trachtenberg, Blake Lively, Jessica Szohr, Leighton Meester, Taylor Momsen eller Nicole Fiscella? Själv tycker jag att Michelles och Nicoles outfit var snyggast!
XOXO.


Vems outfit tycker du bäst om?


GG-inspelning!

För ett par dagar sedan spelade GG-stjärnorna in massa nya scener till säsong 3. Här kommer några blider från inspelningen, kolla bilderna på Leighton (Blair) och Ed (Chuck) sååå söta. Speciellt bilderna på Ed, så himla snygg!
XOXO.

Blair och Chucks heta scen!



Klicka på bilden för att få den i en större verasion!



Blonde vs brown

För ett par år sedan var Leighton Meester (Blair) blond, men nu har hon ju färgat håret brunt. Vad tycker ni passar Leighton bäst? Blont eller brunt? Själv tycker jag att hon är väldigt söt i båda men hon passar bättre i brunt för det ser naturligare ut på henne.
XOXO.


Blont eller brunt?






Should I stay or should i go?

Gud vad glad jag blev glad när jag fick höra att det finns folk som är intresserade av Gossip Girl och att dom faktiskt läser min blogg. Så jag har bestämt mig att inte lägga ner den just nu, vi får se hur det går senare. Jag hade tänkt ha en frågestund, där svarar jag på alla era frågor om GG. Nu har ni chansen att fråga precis vad ni vill om Gossip girl =)
XOXO.






Godbye GG!

Har bestämt mig för att sluta blogga. Det verkar inte vara så många som är intresserade av Gossip girl. Så nu ska jag tyvär lägga ner min blogg :(
XOXO.


I will always love you guys! <3





Blake tall-Leighton short?

För ett par dagar sedan spelade GG-stjärnorna nya avsnitt och scener. Kolla in dom här bilderna på Blake Lively och Leighton Meester. Gud vilken stor skillnad det är på längden mellan Leighton och Blake.
XOXO.

Blake Lively & Leighton Meester filming Gossip Girl
Ser ni längd skillnaden på Leighton och Blake? Är det Blake som är lång eller är
det Leighton som är kort?
Jag tror i alla fall att det är Blake som är väldigt lång.

                                      


Chase moving out!

Chase Crawford har flyttat ut ur Ed Westwicks lägenhet. Killarna har bott tillsammans under hela perioden dom har varit med i Gossip Girl, men nu har Chase fått nog så i måndags bestämde han sig för att flytta ut.
Om jag var Chase skulle jag aldrig flyttat ut, för vem vill flytta ifrån en snygging som Ed?
XOXO.


Haha, kolla vad små dom var!



Leighton and Sebastian!

Förra helgen var Leighton Meester och hennes kille Sebastian Stan på nattklubben Hard Rock's Body English i 
Las Vegas. Leighton gjorde ett uppträdande för Sebastian, gud vad gulligt!
XOXO.


Visst är dom söta?


Outfit!

Love Leightons outfit! Skitfin och den sitter perfekt på henne. Det ser ut som att klänningen och accessoarerna är gjorda för just henne.
XOXO.


Vad tycker ni om hennes outfit?





Favourite Scen!

Min favorit scene är sista avsnittet på säsong 2, när Chuck (Ed) säger till Blair (Leighton) att han älskar henne. Kan kolla på den scenen 100 gånger utan att tröttna. Klicka här för att se den scenen.
XOXO.


Vilken är eran favorit scen/avsnitt i Gossip Girl?



Vanessa and Scott!

Scott (Chris) är en ny kille som kommer vara med i säsong 3, men man fick även möta honom i slutet av säsong 2.
I säsong 3 kommer Vanessa (Jessica) ha ett litet förhållande med Scott (Chris), spännande!
Vi får se om deras förhållande håller länge, I hope so, för han är väldigt het!
XOXO.

Jessica and Chris

Jessica Szohr and Chris Riggi

Kiss Alert!
Någon som är avundsjuk, det är i alla fall jag.



Privileged!

Ikväll är det Privileged.
Nu kanske ni undrar ni säkert varför jag säger det när det här i en blogg som bara handlar om Gossip Girl, men det är nämligen så att det är skaparna av Gossip Girl som har startat den nya tv-serien Privileged. 
XOXO.


Någon mer än jag som ska kolla på Privileged ikväll?



Hiss or Diss?

Vad tycker ni om Jessicas outfit? Själv tycker jag att den var väldigt cool och sommrig.
XOXO.

J-Szo
Hiss eller Diss?


Leighton, Jessica and Michelle!

Gossip Girl stjärnorna Jessica (Vanessa), Leighton (Blair) och Michelle (Georgina) sågs tillsammans innan
GG-inspelningen. Kul att dom inte alltid har "Uper East Side looken"!
XOXO.







Blake- "I Have Never Worked Out".

Snygga GG-stjärnan Blake berättar att hon inte behöver göra någonting för att se ut som hon gör, "I have never worked out". Vilket skämt tänker man då, eller det tänkte i alla fall jag, hur kan man se så snygg ut som hon gör och aldrig tränat?
XOXO.


Aldrig tränat? Hur kan man då ha så vacker kropp?



Gossip Girl t-shirt!

Har hittat en skitgrym t-shirt som jag ska beställa!

A product thumbnail of Gossip Girl Junior's T-Shirt
Visst är den snygg?




Kristen Bell

Visste ni att Kristen Bell är berättarrösten till Gossip Girl? Jag tycker i alla fall att hennes röst är grymt cool . Eller vad tycker ni?
XOXO.




Georgina is back!

Nu tänkte jag ställa er en fråga. Vad tror ni Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) kommer att göra nu när hon är tillbaka i Upper East Side? Det ända vi vet är att hon vill hämnas med Blair. Så då bestämde Georgina sig att anmäla sig till att bli Blairs rumskompis i college, undra hur det kommer att funka.
XOXO.

223georgina.jpg
Vad tror ni att onda Georgina kommer att göra i säsong 3?


GG på röda mattan!

För ett par veckor sedan hade tv-kanalen CW fest på Madison Square Garden och på röda mattan visades b.la dom heta GG-stjärnorna. Vad tycker du om deras outfit? Vems outfit tycker du om bäst om Leightons, Jessicas, Taylors eller Blakes? Vem av dom heta Gossip Girl killarna tycker du var snyggast denhär kvällen?
Själv tycker jag att Blake var bäst klädd men annars var Chase helt klart snyggast!
XOXO.





(Klicka på bilden för att få den i en större verasion).





Leighton Meester!

Har ni lagt märket till att Leighton aldrig har haft samma diadem någon gång. Även fast hon har diadem på sig i varje avsnitt så har hon aldrig haft samma diadem. Hon måste ha minst 100 olika diademer, gud vad jag känner mig avundsjuk på henne just nu.
XOXO.






Någon mer än jag som är avis på Leighton?






Hot!

Jag ÄLSKAR dom här bilderna på Ed Westwick när han fottade för GQ. Han är så himla snygg!
XOXO.

1edgq4.jpg


Vad tycker ni om bilderna?


Kelly Rutherford!

Nu har Kelly Rutherford (Lilly van der Woodsen) äntligen fött sin lilla dotter Helena. Synd bara att Kelly och hennes ex-man Daniel skilde sig. Så nu är Kelly ensamstående mamma med Daniels och hennes två barn Hermes och Helena.






Leighton, Blake, Jessica or Taylor?

Vems outfit tycker du bäst om? Leightons söta klänning, Blakes sexiga klänning, Jessicas sommriga klänning eller Taylors coola klänning? Själv tycker jag bäst om Leightons klänning.
XOXO.


Leighton bär verkligen dendär klänningen skitbra,
det ser ut som den är gjord för just henne.


Gud vad jag är avundsjuk på Blakes kropp!


Jessica klär verkligen i grönt!


Taylor kör sin coola stil.




Jennifer=GG? I don't think so!

För ett par dagar sedan spelade dom in nya scener till Gossip Girl säsong 3. Samtidigt som dom höll på med inspelningen så kom Jennifer Aniston förbi med en blå bil. Vad tror du? Tror du att Jennifer Aniston faktiskt ska vara med i serien eller tror ni att hon bara åkte förbi och hälsade på? Själv tror jag inte att hon ska vara med i serien, för hon är inte riktigt en "GG typ". Men vi får se hur det blir.
XOXO.

Vad gör du på inspelningen egentligen, Jen?!


Bilder från inspelningen.


Joanna Garcia in Gossip Girl!

Privileged stjärnan Joanna Garcia ska vara med i Gossip Girl. Dom har redan börjat spela in en scene med Joanna och Chase (Nate). Det kommer bli väldigt spännande, ser väldigt fram emot det. Så till höst kommer både Hillary Duff och Joanna Garcia vara med.
XOXO.

Joanna Garcia


Gossip Girl! Vem dejtar vem?

Har ni koll på vilka Gossip Girl stjärnorna dejtar? Visste ni om att Penn Badgley (Dan) och Blake Lively (Serena) träffades när Gossip Girl startade. Och att Ed Westwick (Chuck) och Jessica Szohr (Vanessa) också träffades när Gossip Girl startade. Så om inte dom skulle börjat att vara med i Gossip Girl så skulle inget av paren träffats. Har hört att Taylor Momsen (Jenny) och Chase Crawford (Nate) också dejtar. Då är det bara Leighton Meester (Blair) som dejtar någon utifrån Gossip Girl och det är Sebastian Stan.
XOXO.

Vilket par tycker du bäst om?



2006-nerd 2008-Hot

Ibland undrar man varför man alltid ser alla Gossip Girl stjärnor i tidningarna och på alla paparazzi bilder utom Penn Badgley, men nu börjar han komma ut ur sitt lilla skal och börjar äntligen visa sig lite. Tror ni att det kanske beror på att han är ihop med snygga Blake Lively?
Kunde man tänka sig att Penn skulle bli så snygg på bara två år?
XOXO.




Chase Crawford!

Vad tänker du på när du hör Chase Crawford?


1. Han är den SNYGGASTE killen i världen!
2. Han ser okej ut.
3. Han är skitful.
4. Vad ska jag tänka, jag vet inte ens vem han är.
5. Hans hår är snyggt för det liknar Zac Efrons.




jag skulle självklart valt nr 1!




Season 3!

Gud vad jag längtar tills säsong 3! Försöker att inte kolla på dom på datan men det slutade så spännande i säsong 2.
Är det någon mer än mig som längtar galet mycket till säsong 3?
XOXO.




Good Girls Go Bad=True

Har ni hört Leightons (Blair) singel Good Girls Go Bad? Skitbra låt.
XOXO.



"Bowling Party"

Gossip Girl stjärnan Ed Westwick (Chuck) tillbringade hela hans födelsedag med hans flickvän Jessica Szohr (Vanessa) och några av hans kompisar på Lucky Strike. Han hade "Bowling Party". Blir man inte bara för avis på Jessica?
XOXO.

ed westwick birthday lucky strike lanes 01
Ed och Jessica påväg till Lucky Strike där dom firade Ed.

ed westwick birthday lucky strike lanes 03
Visst är dom söta?

ed westwick birthday lucky strike lanes 10
Hothothot..


Hiss or Diss?

Vad tycker ni? Får Blakes klänning hiss eller diss enligt dig? Jag tycker den var väldigt cool men jag skulle nog inte kunna tänka mig att ha på mig den.
XOXO


Hiss or Diss?


Leighton and Blake!

Har du sett dom snygga bilderna på Leighton Meester (Blair) och Blake Lively (Serena)?
Här har ni en titt på dom!
XOXO



                                                            

Pretty Reckless!

Har ni hört Taylor Momsens (Jenny Humphrey) band The Pretty Reckless? Dom är skitgryma. Här har ni en video med låten ADD.


The Pretty Reckless- ADD.


                                     

Varför Leighton?

Vet ni om att Gossip Girl stjärnan Leighton Meester (Blair) har gjort en sex video? Och nu har en hemsida köpt videon, och så småning om lägger dom säkert ut den på nätet. Själv har jag inte sett videon men jag har sett bilder och jag lovar er det är inget ni vill göra. Det är väldigt synd om henne, men nu har hon säkert lärt sig en läxa!
XOXO.



               


Chase,Penn or Ed?

Alla håller väll med om att alla killar i Gossip Girl är väldigt heta?
Nu får ni chansen att berätta vem du tycker är hetast :)





                                                        


Hilary=Gossip Girl?

Har ni hört att Hilary Duff ska vara med i Gossip Girl, hon kommer spela Jessica Szohrs (Vanessas) rumkompis.
Undra om hon klarar av att vara en "typisk" Upper East Side tjej som Blair och Serena. Good luck Hilary.




                                                              


Äntligen 22 Ed!

Ett stort Grattis till snyggingen Ed Westwick som fyllde 22 år den 27 Juni.


                                                                          

Gossip Girl!

Välkommen till min blogg! Den här bloggen är till för alla Gossip Girl fans. Här får ni bland annat reda på massvid med "gossip" om dom berömda och snygga stjärnorna.

Gossip GirlGossip Girl 2 - Ni vet att ni älskar migGossip Girl 3 - Allt och lite till
Gossip Girl 4 - För det är jag värdGossip Girl 5 - Det som passar migGossip Girl 6 - Leva livet här och nu
Gossip Girl 7 - Ingen gör det bättreGossip Girl 8 - Fiender i vått och torrtGossip Girl 9 - Bara i din fantasi
Gossip Girl 10 - Det finnns bara en ...Gossip Girl 11 - Älskar, älskar inteGossip Girl 12 - Du och ingen annan
                                       Tre x Carlyle
              Här har ni en titt på Gossip Girl böckerna, jag rekomenderar
                                   dom verkligen om ni inte har läst dom.
                                 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0